مجله اینترنتی چلچله - کد : 10076 |[1393-10-16 09:07:01]
»
»با ماده کپک زده چه کنیم؟

  ماده کپک زده را بخوریم یا دور بریزیم؟

چاپ این صفحه با ماده کپک زده چه کنیم؟

 

* کپک‌ها در نان قادرند ریشه‌دار شوند و در بافت نان فرو روند. بنابراین از مصرف نان‌های کپک‌زده که می‌توانند منجر به بروز بیماری‌های گوارشی شوند، خودداری کنید.
 
 
* میوه‌ها پس از چیده شدن از خود گاز دی‌اکسیدکربن و اتیلن متصاعد می‌کنند. افزایش این دو گاز در یخچال باعث افزایش حرارت، رطوبت و در نتیجه رسیدن بیش از اندازه و کپک زدن میوه می‌شود. این کپک‌ها بیماری‌زا هستند و شستن یا جدا کردن بخش کپک‌‌زده دلیل بر سلامت میوه نیست. بنابراین در صورت کپک‌زدگی، همه میوه را دور بیندازید.
 
 
* اگر پنیر، مربا یا رب گوجه ‌فرنگی کپک زد، کافی است بخش کپک‌زده را جدا کرده و مابقی را مصرف کنید، اما در صورت کپک‌ زدن کره از مصرف آن جدا خودداری کنید، زیرا کپک‌ها کره را تجزیه و اکسید کرده و خطر سکته را به دنبال دارد.
 
 
در انتها: جالب است بدانید یخچال و فریزر کثیف یکی از دلایل مهم فساد مواد غذایی هستند. بنابراین هفته‌ای یک بار درون انرا تمیز کنید.

انتهای پیام/8/