مجله اینترنتی چلچله - کد : 10640 |[1393-12-23 20:12:01]
»
»شیرینی ترک شکلاتی

طرز تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی

چاپ این صفحه شیرینی ترک شکلاتی

 

آرد 1/2 لیوان  .  

شکر 1/2 لیوان  .  

تخم مرغ 1 عدد  . 

کره 30 گرم  .  

پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری  . 

شکلات چیپسی 50 گرم  . 

اسانس وانیل چند قطره  .  

پودر قند مقداری

 

طرز تهیه :

 

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، داخل کاسه ای آرد ، شکر ، پودر کاکائو ، بکینگ پودر و مقدار کمی نمک را مخلوط کنید سپس این مواد را الک کنید.

 

کره سرد و سفت را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد نمایید ، تکه های کره را به مخلوط ارد اضافه کنید و با کمک انگشتان دست مخلوط نمایید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند ، در این مرحله تخم مرغ ، اسانس وانیل و شکلات چیپسی را اضافه و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

 

تکه های کوچکی از خمیر بردارید و به شکل گرد کف دست تان حالت دهید سپس داخل پودر قند بزنید ، این توپ ها را 10 دقیقه در فریزر یا یخچال قرار دهید تا سرد شوند ( بدلیل وجود کره ممکن است خمیر شیرینی در زمان تهیه شل شود که با قرار دادن در یخچال یا فریزر بافت شیرینی سفت و منسجم میشود ).

 

توپ های خمیری را با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی قرار داده اید بچینید سپس سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید ، پس از پخت شیرینی ها پهن می شوند و روی شیرینی ها ترک میخورد ، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی های خوب سرد شوند.

 

نکته ها : پیشنهاد میشود به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده کنید ، میتوانید علاوه بر کاکائو 1 قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری اضافه کنید و شیرینی شکلاتی با طعم موکا داشته باشید.

 

 

 

شیرینی ترک شکلاتی

 

 

شیرینی ترک شکلاتی

 


انتهای پیام/8/

مطالب مشابه :

مطالب تصادفی :