مجله اینترنتی چلچله - کد : 11603 |[1394-05-03 08:28:01]
»
»حلوای آلبالو

 طرز تهیه حلوای آلبالو

چاپ این صفحه حلوای آلبالو

  

مواد لازم:

 

 آرد سفید : 200 گرم 

آرد سنگک :75 گرم

کره:225 گرم

روغن مایع:80 میلی لیتر

آب: 350 میلی لیتر

شکر:300 گرم 

آلبالوي بدون هسته :300 گرم

شربت آلبالو:200 میلی لیتر 

جوهر لیمو: 1ق چ

 

طرز تهیه:

 

 اول آرد سنگک رو تفت میدیم تا کاملا طلایی بشه بعد کنار می گذاریم بعد آرد سفید رو تا حدی تفت میدیم که بوی خامی آرد گرفته بشه ولی رنگش تغییر نکنه . شربت: در قابلمه ای آب، شربت، شکر، آلبالو، جوهر لیمو را مخلوط کرده می گذاریم تا به جوش بیاد .

داخل تابه ای کره را ذوب میکنیم بعد آردها را الک کرده و با کره تفت میدیم روغن مایع رو هم اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه تفت میدیم بعد با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط کره و آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی که حلوا بافت لطیفی پیدا کنه از روی حرارت برميدارم.

 

حلوای آلبالو

 


انتهای پیام/8/