مجله اینترنتی چلچله - کد : 11757 |[1394-05-23 06:13:01]
»
»سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی با پنیر فتا

زیتون و سس سرکه و پنیر فتا به این سالاد سیب زمینی طعم زیادی می دهند. سس سرکه که از سرکه ی انگور و کمی آب لیمودرست شده واقعاً سیب زمینی ها را درخشان می کند.

چاپ این صفحه سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی با پنیر فتا

 

 

 

مواد لازم : برای 8 نفر

 

 

سیب زمینی 450 گرم

 

لوبیا سبز 450 گرم - 4 فنجان

 

زیتون 1/2 فنجان - 80 گرم

 

پیازچه 1 قاشق سوپخوری

 

جعفری 1 قاشق سوپخوری

 

سرکه 2 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

خردل 2 قاشق چایخوری

 

آب لیمو 2 قاشق چایخوری

 

پنیر فتا 60 گرم

 

نمک به میزان لازم

 

فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

1. در یک قابلمه روی سیب زمینی ها را با 5 سانتی متر آب بپوشانید. به ازای هر لیتر آب 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. آب را جوش بیاورید سپس شعله را کم کنید تا آهسته غل بزند. 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که به راحتی بتوان چنگال را درون سیب زمینی ها فرو کرد بپزید.

 

2. زمانی که سیب زمینی ها می پزند، یک کاسه ی آب و یخ آماده کنید. سیب زمینی ها را داخل آب و یخ قرار دهید. سپس سیب زمینی ها را به شکل حلقه هایی به قطر 1 سانتی متر برش دهید.

 

3. آبی را که سیب زمینی ها در آن پخته بودند به جوش بیاورید و لوبیا سبز را داخل آن بریزید. 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که سبز روشن و نرم و ترد شوند بپزید. یک کاسه ی آب و یخ دیگر درست کنید و لوبیا سبز ها را داخل آن بریزید.

 

4. سیب زمینی، لوبیا سبز، زیتون، پیازچه و جعفری را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید.

 

5. سرکه، روغن زیتون، خردل و لیموترش را با هم بزنید تا خامه ای شوند. پنیر فتا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید تا همه ی آن به سس آغشته شود. 6. 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. دوباره هم بزنید. در صورت نیاز باز هم نمک و فلفل اضافه کنید و سپس سرو کنید.

 

 

منبع: sooran.com

 

 

 

 


انتهای پیام/19/