مجله اینترنتی چلچله - کد : 11765 |[1394-05-24 17:28:01]
»
»پخت کیک گردویی با مایکروفر...
چاپ این صفحه پخت کیک گردویی با مایکروفر...

 

 

 

مواد لازم:

 

5 عدد تخم مرغ

 

1 لیوان (125 گرم) آرد سفید

 

125 گرم کره

 

2 قاشق مرباخوری سرخالی بکینگ پودر

 

نصف لیوان (110 میلی لیتر) شیر

 

1 لیوان (200 گرم) شکر

 

1 قاشق چایخوری وانیل.

 

 

 

 طرز پخت:

 

ظرف گود مناسبی را انتخاب می کنیم ته ظرف را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می سازیم زرده،‌ شکر و بکینگ پودر را به کره اضافه کرده می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود

 

سپس شیر را 30 ثانیه قدرت 100% حرارت می دهیم و با وانیل به مواد اضافه می کنیم سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا ازتخم مرغ زنی نریزد و آنرا با مواد مخلوط کرده کمی بهم می زنیم وآرد و گردو را در آخر کار داخل مایه می ریزیم. مایه آماده شده را در ظرف ریخته و ظرف را بدون درپوش روی سه پایه کوتاه فلزی قرار می دهیم.

 

دستگاه را به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% تنظیم می کنیم سپس بدون باز کردن در بلافاصله دستگاه را با قدرت 60% با گریل (کلید ترکیبی) به مدت 8ـ6 دقیقه روشن می کنیم تا سطح کیک کاملاً، طلایی گردد.

 

 

 

 

 

 


انتهای پیام/19/