مجله اینترنتی چلچله - کد : 11766 |[1394-05-24 17:35:01]
»
» طرز تهیه کتلت عدس و زیره

عدس تنها برای پختن عدسی و عدس پلو کاربرد ندارد بلکه ازین دانه سبز زیبا و پرخاصیت میتوان در انواع و اقسام غذاها استفاده کرد که کتلت عدس یکی از انهاست

چاپ این صفحه  طرز تهیه کتلت عدس و زیره

 

 

 

مواد اولیه کتلت عدس و زیره :

 

 

گوشت چرخ کرده  

 

بلغور گندم پخته و عدس پخته از هر کدام یک پیمانه

 

 آرد سوخاری دو قاشق غذاخوری  

 

پیاز دو عدد

 

سیر چهار حبه 

 

زیره یک قاشق سوپ خوری 

 

نمک و فلفل و روغن به میزان لازم 

 

 

طرز تهیه کتلت عدس و زیره :

 

 

*. بلغور گندم را دو ساعت خیس کرده سپس با مقداری آب پخته و آبکش کنید.

 

*. آن را با گوشت چرخ کرده، عدس پخته، پیاز رنده و سیر خردشده مخلوط کرده و ورز دهید.

 

*. نمک، فلفل، زیره و آرد سوخاری را اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

*. (می توانید عدس را به صورت پوره یا به همان شکل استفاده کنید.)

 

*. از مواد به اندازه گردو برداشته، گرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید.

 

*. سپس با سیب زمینی خلال و سرخ شده سرو کنید.

 

 

نکته :

 

*. این کتلت را با سس هم می توانید سرو کنید در این صورت دو عدد گوجه فرنگی رنده شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با کره تفت داده و روی کتلت بریزید.

 

 

خواص زیره:

 

زیره سیاه حاوی تانن ، موم ، مواد رزینی ، یک روغن ثابت سبزرنگ ، موسیلاژ، مواد قندی ، مواد ازته و اسانس که شامل دی هیدروکاروئول ، نوعی ترپن به نام کارون و دونوع ستن می باشد.

 

قسمت مورد استفاده داروی زیره سیاه میوه آن است که در تیره ماه سال دوم باقطع کامل گیاه صورت می گیرد و می گذارند تا برسد. امیدواریم با تهیه این کتلت عدس خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید. نـوش جان

 

 

 


انتهای پیام/19/

مطالب مشابه :

مطالب تصادفی :