مجله اینترنتی چلچله - کد : 11774 |[1394-05-25 05:34:01]
»
»طرز تهیه اسنک باقلا سبز و پیازچه با پنیر
چاپ این صفحه طرز تهیه اسنک باقلا سبز و پیازچه با پنیر

 

 

 

مواد لازم:

 

باقلا سبز 1 لیوان

 

. نان تست 8 عدد

 

. پیازچه 10 عدد

 

. پنیر موزارلای رنده شده 200 گرم

 

ترخون خرد شده 1 قاشق غذاخوری

 

. ریحان خرد شده 1 قاشق غذاخوری

 

. نمک و فلفل مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

 

باقلاهای سبز را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و پس از چند دقیقه که نرم شد آبکشی کنید ( هرچه باقلا تازه تر و ریز تر باشد زودتر نرم میشود ). داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیازچه های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازچه ها نرم شوند سپس باقلا سبزها ، سبزی های خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

 

نصف پنیر موزارلا را روی 4 عدد نان تست بریزید و پخش کنید ، مخلوط باقلا و پیلازچه تفت خورده را روی نان ها بریزید سپس باقی مانده پنیر را روی باقلاها بریزید و در انتها روی مواد را با 4 نان باقی مانده بپوشانید ( در کل 4 اسنک خواهید داشت ).

 

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، اسنک ها را داخل ماهیتابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود سپس اسنک ها را داغ سرو کنید.

 

نکته ها : میتوانید اسنک ها را در ساندویچ ساز هم آماده کنید که برای این منظور باید هر اسنک را از وسط به صورتی نصف کنید که به شکل مثلث شود ، از پنیر پیتزا هم میتوانید استفاده کنید.

 

 

 


انتهای پیام/19/

مطالب مشابه :

مطالب تصادفی :