مجله اینترنتی چلچله - کد : 11869 |[1394-06-14 15:11:01]
»طرز تهیه شیرینی نخودچی 2
»شیرینی نخودچی

  برای موقع هایی که وقت نداریم خمیر رو استراحت بدیم هم خوبه! 

چاپ این صفحه شیرینی نخودچی

 

 

مواد لازم:

آرد نخودچی 170 گرم

آرد سفید 30 گرم

روغن جامد قنادی 50 گرم

کره 50 گرم

پودرقند 100 گرم

هل 1 قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ 1 عدد

پودر پسته برای تزیین 

 

طرز تهیه:

اول پودرقند و کره و روغن رو خوب میزنیم تا سبک و کرم رنگ بشه! بعد زرده رو اضافه میکنیم و بازم میزنیم آرد نخودچی و آرد سفید و هل رو هم الک میکنیم و اضافه میکنیمزیاد ورزش نمیدیم فقط در حد جمع شدن و خمیر شدن!میذاریمش توی پلاستیک و 2 ساعت میذاریم استراحت کنه!

بعد از 2 ساعت میایم فر رو میذاریم روی 140 درجه تا گرم بشه یکم خمیر رو ورز میدیم و روی سطحمون بازش میکنیم! اگه کار باهاش سخت بود یکم دستاتونو چرب کنین و خیلی کم ورزش بدین یا چرخش کنین!

برای اینکه راحت تر باز کنین میشه لای دوتا پلاستیک فریزر بازش کرد و با یه عالمه قالبای ریز و خوشگل قالبشون زد!

توی سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و شیرینی ها رو توش میچینیم! روشون پودر پسته میپاچیم من طبقه ی بالای بالا میذارم که زیر شیرینی رنگ عوض نکنه!تقریبا 15 دقیقه طول میکشه تا بپزه! اما شما برای فرتون با یه شیرینی امتحان کنین تا زمان و درجه دستتون بیاد!

تا بپزه اون یکی سینی رو آماده کنین بعد از دراومدن از فر صبر کنین تا خنک بشه و بعد از سینی جدا کنین تا متلاشی نشن!من طعم این مدلشو خیلی دوست دارم و البته به نظرم خوشرنگترهم میشه! 

 

شیرینی نخودچی

 

نوش جان


انتهای پیام/8/