مجله اینترنتی چلچله - کد : 11886 |[1394-06-15 13:28:01]
»شام فوری و خوشمزه
»فریتاتای پنیری

طرز تهیه فریتاتای پنیری

چاپ این صفحه فریتاتای پنیری

 

 

مواد لازم:

 

 1/2 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده

 2 ق روغن زیتون

 1 ق غ کره

 6 عدد تخم مرغ

 1/4 فنجان شیر

 1/3 فنجان پنیر پارمزان رنده شده

 1/2 ق چ ریحان نمک و فلفل

 1 فنجان فتوچینی یا پاستا پخته ابکش

 

طرز تهیه:

 

روغن و کره را در تابه داغ میکنیم. فلفل دلمه ای را تفت می دهیم.

تخم مرغها را در یک کاسه شکسته و شیر و پنیر پارمزان رنده شده و ریحان را با نمک وفلفل اضافه و هم میزنیم.

پاستا را که قبلن در ابجوش پختیم و کمی خنک شده به تخم مرغها اضافه میکنیم. و خوب مخلوط میکنیم و به فلفل دلمه ای های داخل تابه اضافه میکنیم.

حرارت را ملایم و تخم مرغ را از اطراف به داخل جمع میکنیم تا نسوزه.

وقتی قسمت زیر تخم مرغ سفت شد و روی تخم مرغ نرم است بقیه پنیر را اضافه میکنیم.

هم میتونیم درب غذا را بگذاریم تا پنیر اب شود و روی غذا بپزد وهم اینکه داخل فر بگذاریم. در اخر بهتره کمی از بالا حرارت ببینه تا روی غذا برشته شود.

 

فریتاتای پنیری

 


انتهای پیام/8/