مجله اینترنتی چلچله - کد : 11887 |[1394-06-15 14:08:01]
»دستور تهیه مربای پوست پسته تازه
»مربای پوست پسته

طرز تهیه مربای پسته

چاپ این صفحه مربای پوست پسته

 

 

مواد لازم:

پوست پسته تازه 1 کیلو 

شکر 1 کیلو 

هل یا وانیل به قدر لازم 

آبلیمو نصف استکان 

گلاب در صورت تمایل 1 فنجان 

خلال پسته 1 فنجان

 

طرز تهیه:

پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.

 

مربای پوست پسته

 

یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم.

شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.

 

مربای پوست پسته

 

آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.

 

مربای پوست پسته

 


انتهای پیام/8/