مجله اینترنتی چلچله - کد : 11922 |[1394-06-23 20:09:01]
»شيريني دانماركي (گل محمدی)
»شیرینی دانمارکی

طرز تهیه شيريني دانماركي مخصوص

 
چاپ این صفحه شیرینی دانمارکی

 

مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی:

آرد 5 پیمانه یا 750 گرم

پودر خمیر مایه 3 قاشق غذاخوری

شیر 1 پیمانه یا 200 گرم

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1/2 پیمانه یا 110 گرم

روغن مایع 1 پیمانه یا 200 گرم

زعفران آب کرده 1/2 قاشق چای خوری

وانیل 1/2 قاشق چای خوری


مواد لازم برای کرم :

گلاب 1 پیمانه یا 200 گرم 

شیر 1 پیمانه یا 200 گرم

شکر 1 پیمانه یا 220 گرم

آرد 8 قاشق غذاخوری

وانیل 1 قاشق چای خوری

 

برای روی شیرینی

زرده تخم مرغ 2 عدد

کمی شکر درشت/ کنجد/ پودر پسته

 

طرز تهیه:

ابتدا کرم رو درست کرده

شیر و گلاب را جوشانده سپس شکر و وانیل رو اضافه میکنیم

آرد رو هم کم کم تا گلوله نشه هم می زنیم تا کرم حاصل بشه.

 

برای تهیه خمیر:

ابتدا تمام مواد بجز آرد و خمیر مایه را مخلوط کرده .بعد پودرخمیر مایه رو افزوده و آرد را کم کم افزوده تا خمیر لطیف بدست آید و خوب روی میز کار راآرد می پاشیم .

بعد خمیر رو پهن کرده به شکل مستطیل و کرم رو روش پهن کرده و مثل کتاب می بندیم و با چاقو برش می زنیم.

سینی فر رو کاغذ انداخته و شیرینی ها رو می چینیم و بعد روش سلیفون کشیده تا خشک نشه و 5/1 ساعت در جای گرم می گذاریم تا استراحت کنه و حجمش 2 برابر شه.یک ربع زودتر فر رو روی درجه 180 روشن میکنیم.

 

شیرینی دانمارکی

 

روی شیرینی ها رو زرده,کنجد,پسته و شکر درشت می پاشیم و 20-15 دقیقه می گذاریم توی فر تا خوب روش طلایی شه

 


انتهای پیام/8/