مجله اینترنتی چلچله - کد : 11925 |[1394-06-24 10:56:01]
»دسری شیک و خوشمزه
»شارلوت سلطنتی

 طرز تهیه شارلوت سلطنتی

چاپ این صفحه شارلوت سلطنتی

 

مواد لازم:

کیک اسفنجی 1 عدد

مارمالاد به میزان لازم

تخم مرغ 6 عدد

خامه صبحانه 200گرم

پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری

شکر 1/5 پیمانه

آب 1 پیمانه

وانیل (یارنده پوست پرتقال) 1/8 قاشق چایخوری

پنیر خامه ای 1 بسته

 

طرز تهیه

ابتدا رولت را بعد از پختن داغ داغ بکمک پارچه و یا حوله رول کرده بمدت 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود .بعد از درآوردن از یخچال رولت را باز کرده مارمالاد زده و دوباره بدون حوله رول کرده بمدت 2 ساعت داخل یخچال قرار داده تا مارمالاد به خورد رولت برود. 

 

بعد از یخچال بیرون آوره برش می زنیم . 

 

داخل کاسه پیرکسی سلفون پوشانده رولت های برش زده شده را داخل کاسه چیده و قسمت های خالی را با رولت پر می کنیم تا سوراخی نداشته باشد . 

 

طرز تهیه کرم شارلوت سلطنتی

تخم مرغها را همراه با شکر و وانیل زده تا حجم آن دو برابر شود .ژلاتین را داخل آب سرد به روش بن ماری حل کرده ، کنار گذاشته تا سرد شود و شیر را به مخلوط تخم مرغها اضافه کرده مخلوط می کنیم.خامه صبحانه را با چنگال زده تا باز شود و بعد به شیر و تخم مرغ اضافه می کنیم .در آخر ژلاتین سرد شده را به مخلوط بالا ( شیر ، تخم مرغ و پنیر 

اضافه کرده داخل یخچال قرار داه و یا کنار گذاشته تا کمی نیم بند شود . 

کرم را بعد از نیم بند شدن آرام آرام داخل کاسه ای که رولت ها را چیده ایم ریخته داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا" خودش را ببندد 

 

شارلوت سلطنتی

 

شارلوت را بعد از بیرون آوردن از یخچال تزئین کرده سرو کنیم . 

نوش جان.


انتهای پیام/8/