مجله اینترنتی چلچله - کد : 11934 |[1394-06-24 13:10:01]
»
»روش تهیه مافین ساده

 طرز تهیه مافین ساده

چاپ این صفحه روش تهیه مافین ساده

 

 

ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﭘﺨﺖ ﯾﮏ ﻣﺎﻓﯿﻦ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﭘﺎﯾﻪ ﺍﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺩﻓﻌﻪ ﻫﺎﯼ ﺑﻌﺪﯼ ﺍﻓﺰﻭﺩﻧﯿﻬﺎﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻭ ﻣﺘﻨﻮﻉ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ ﺍﺯ ﻣﺎﻓﯿﻦ ﻫﺎ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ.

ﻣﻮﺍﺩ ﻻ‌ﺯﻡ: ( ﺑﺮﺍﯼ 12 ﻋﺪﺩ ﻣﺎﻓﯿﻦ)

ﺁﺭﺩ ﺳﻔﯿﺪ: 2 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ: 1 ﻋﺪﺩ

ﺑﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ: 3 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺷﯿﺮ: 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

ﻧﻤﮏ: ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ: ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

ﺷﮑﺮ ﺳﻔﯿﺪ: ﺳﻪ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

 

روش تهیه مافین ساده 

 

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:

1.ﻓﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭﺟﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ 400 ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﯾﺖ ﯾﺎ 205 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ.

2.ﺁﺭﺩ، ﺑﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﮐﺎﺳﻪ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﺩﺭ ﻣﺮﮐﺰ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺣﻔﺮﻩ ﺍﯼ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﻨﯿﺪ. ﺩﺭ ﮐﺎﺳﻪ ﺩﯾﮕﺮﯼ، ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭼﻨﮕﺎﻝ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ. ﺷﯿﺮ ﻭ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﻥ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ. ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺣﻔﺮﻩ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺁﺭﺩﯼ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ. ﺑﺎ ﯾﮏ ﭼﻨﮕﺎﻝ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﻭﻟﯽ ﺳﺒﮏ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺁﺭﺩ ﻣﺮﻃﻮﺏ ﺷﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ ﺷﺪﯾﺪ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﯾﻦ ﺧﻤﯿﺮ ﯾﮑﻨﻮﺍﺧﺖ ﻭ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﻭ ﻧﺎﺻﺎﻑ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﻓﯿﻦ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﺎﻏﺬ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﯾﻢ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ.

3. ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎ، ﻣﻐﺰﻫﺎ ﻭ ﺍﻓﺰﻭﺩﻧﯿﻬﺎﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﺘﻨﻌﯽ ﺍﺯ ﻣﺎﻓﯿﻦ ﺭﺍ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﺪ:

 ﻣﺎﻓﯿﻦ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ: 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺗﺎﺯﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

مافین توت فرنگی

 ﻣﺎﻓﯿﻦ ﮐﺸﻤﺸﯽ: 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﮐﺸﻤﺶ ﺭﯾﺰ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

مافین کشمشی

 ﻣﺎﻓﯿﻦ ﺧﺮﻣﺎ: 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺧﺮﻣﺎﯼ ﭘﻮﺳﺖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

مافین خرما

 ﻣﺎﻓﯿﻦ ﭘﻨﯿﺮﯼ: ﺑﻪ ﺧﻤﯿﺮ 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﭘﻨﯿﺮ ﺯﺭﺩ ﺗﺎﺯﻩ ﻭ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

مافین پنیری

4.ﻗﺎﻟﺐ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﻓﯿﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 25 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﭙﺰﺩ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻃﻼ‌ﯾﯽ ﺭﻧﮓ ﺷﻮﺩ.

 


انتهای پیام/8/