مجله اینترنتی چلچله - کد : 11936 |[1394-06-24 13:25:01]
»
»رول استیک با سرکه بالزامیک

 طرز تهیه استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک

چاپ این صفحه رول استیک با سرکه بالزامیک

 

مواد لازم :

راسته یا فیله پاك كرده گوساله: 250 گرم

 سینه مرغ بدون استخوان: 250 گرم

 ماست یا خامه : 3 قاشق سوپخوری

 روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری

 نمك و فلفل: به میزان لازم

 فلفل دلمه ای زرد یا قرمز : 2 عدد

 پیاز ریز(مخصوص ترشی) : تعدادی

 

رول استیک با سرکه بالزامیک

 

طرز تهیه :

راسته و سینه را به قطعات مكعبی به طول 4 سانتی متر و عرض 2 سانتی متر برش دهید . در یك كاسه ماست , روغن زیتون و فلفل را با هم مخلوط كنید .

تكه های مرغ و راسته را به مدت 3 الی 4 ساعت در این سس بخوابانید .

بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سیخ به ترتیب یك تكه راسته , یك تكه سینه, فلفل دلمه ای و پیاز زده تا سیخ ها پر شوند .

آنگاه سیخ ها را روی كباب پز گذاشته حدود 7 الی 8 دقیقه حرارت برای پختن كبابها كافی است (سبزیجات باید كمی نرم شوند) در حین پخت به كبابها نمك بزنید.

 

 


انتهای پیام/8/