مجله اینترنتی چلچله - کد : 11942 |[1394-07-06 20:06:01]
»
»رول ماهی

 روش پخت رول ماهی

چاپ این صفحه رول ماهی

 

مواد لازم:

فیله ماهی: 3 عدد 

رنده پوست لیموترش: 1قاشق م

جعفری برگ شده: 1 پیمانه

گشنیز برگ شده: 1/4 پیمانه 

کنجد و بذر کتان: 1 قاشق م

سیر تازه: 2 حبه 

پودر پنیر پارمیزان: 1-2 قاشق غ

آرد : 1 قاشق غ 

سماق: 1 قاشق غ 

مایونز رقیق شده در آبلیمو

نمک و فلفل 

پنیر چدار: برای تزیین

 

طرز تهیه:

برگهای خرد شده جعفری، گشنیز، سیر رنده شده، سماق، نمک و فلفل، پودر پنیر، کنجد و بذر کتان و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید (منظور از پوست فقط همون قسمت رنگیه مرکباته مثلا در لیمو همون لایه سبز خیلی نازک). 

 

کره سرد را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.

 

رول ماهی

 

فیله ماهی رو صاف روی سطح پهن کنید. (اگر مایل بودید فیله ماهی رو مطابق دستور ماهی سوخاری بدون روغن مزه دار کنید). حالا ترکیب آماده رو به سه قسمت در نظر بگیرید و یک قسمتش رو خیلی راحت روی فیله پهن کنید و کمی پرس کنید. حالا موقع رول یا لوله کردن فیله است. در این مرحله کمی با ظرافت و آرام کار کنید. از قسمت پهن تر ماهی شروع به پیچیدن کنید و از دو دست استفاده کنید.

 

همین طور که ماهی رو لوله می کنید با انگشت مواد رو هم داخل رول بدید. نگران بیرون ریختن مواد نباشید.

 

در ظرفی ترکیبات آرد رو با هم مخلوط کنید (آرد، پودر پنیر، نمک و فلفل) 

 

رول ماهی

 

می توانید از هر ترکیبی که براتون راحتتره استفاده کنید مثل آرد سوخاری و ... 

ظرف رو کنار بگذارید. حالا با دو دست، رول را از دو طرف بلند کنید و در ظرف دیگری بگذارید و چند قاشق از سس رقیق شده با آبلیمو یا سرکه روی سطح رول بریزید 

(می توانید به جای آن از روغن زیتون استفاده کنید). ماهی رو آرد بزنید. برای این کار از دو قاشق یا چنگال استفاده کنید که دستتون هم آلوده نشه و ماهی رو در ظرف آرد بگذارید و با قاشق آرد را روی همه اون بریزید تا یک لایه نازک دورش رو بگیره.

 

در ظرف پخت کمی روغن بریزید. روغن رو فقط در محلی که رول رو قرار می دهید بریزید که روغن در اطراف ظرف نباشه تا بسوزه. رول ها رو با همون دو قاشق بلند کنید کمی تکان بدید تا آرد اضافه اش بریزه و در ظرف پخت بگذارید. 

 

یک ورقه آلومینیم روی اون بکشید و در فر گرم شده با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

 

بعد از سی دقیقه ظرف رو بیرون بیارید و آلومینیم رو بردارید. اگر مایل بودید کمی پنیر رنده شده روی اون بپاشید در غیر این صورت بدون پنیر و کاور دوباره به فر برگردانید تا ده دقیقه دیگه که به اندازه دلخواهتون طلایی بشه.

 

رول خوشمزه آماده است. در ظرف قرار بدید و برش بزنید و از سسی که توی ظرف پخت جمع شده هم کمی روش بدید و با سبزی پلو تازه و یا به تنهایی سرو کنید. غذای خیلی خوشمزه و مجلسیه.

 

رول ماهی

 

 


انتهای پیام/8/