مجله اینترنتی چلچله - کد : 11968 |[1394-07-09 09:32:01]
»
»رول مرغ و سبزیجات
طرز تهیه رول مرغ و سبزیجات 
چاپ این صفحه رول مرغ و سبزیجات

 

 

مواد اولیه :

پیاز (خردشده) 1عدد

مرغ (خرد شده) 125گرم

هویج (آب پز و مکعبی خردشده) 150گرم

سیب زمینی (آب پز و مکعبی خرد شده) 150گرم

نخود سبز 50گرم

شیر 125 میلی گرم

آرد 75 گرم

آب مرغ 200 میلی گرم

جوز هندی (یا 2 ق چ زنجبیل و 2 ق چ پودر سیر یا هر ادویه دلخواه) 1و 1/2 ق غ

فلفل سیاه 1و 1/2 ق چ

نمک 1 ق چ

کرفس 30گرم

روغن مایع 1/2 فنجان

 

 خمیر رول :

تخم مرغ 1عدد

شیر 50 میلی گرم

نمک 1/2 ق چ

آرد 70 گرم

آب 150گرم

کره (آب شده) 1 ق غ

 

رول مرغ و سبزیجات

رویه رول :

سفیده تخم مرغ 4عدد

آرد سوخاری 400گرم

روغن برای سرخ کردن

 

رول مرغ و سبزیجات

 

 اول پیازها رو در روغن سرخ می کنیم بعد مرغ خوردشده رو اضافه می کنیم:

سیب زمینی و هویج های آب پز و کمی بعد نخود سبز رو اضافه می کنیم:

نمک و فلفل و ادویه دلخواه رو میریزیم کمی هم میزنیم وکرفس خوردشده رو اضافه میکنیم

آرد رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم 4-5 دقیقه تا همه مواد به آرد آغشته شود بعد شیر را اضافه می کنیم:

آب مرغ یا آب سبزیجات رو اضافه می کنیم و 5 دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم تا غلیظ شود و از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود:

برای درست کردن خمیر رول اول تخم مرغ و شیر و کره آب شده و آرد رو با هم مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم:

1/4 فنجان از خمیر را در تابه نچسب به قطر 20 سانتی متر که کف آن چرب شده میریزیم و تابه را می چرخانیم تا خمیر در همه جای تابه پخش شودو به صورت خمیر نازکی می پزیم:( کل مایه را به صورت ورقه های نازک می پزیم)

خمیر ها را به صورتی که طرف حباب دار آن بالا باشد پهن کرده 1 تا 2 قاشق از ترکیب مرغ و سبزیجات را داخل آن می پیچیم:

موقع پیچید لبه های آن را نیز به داخل تا کنید برای محکم تر شرن می شه از سفیده تخم مرغ استفاده کرد:

در یک ظرف سفیده تخم مرغ و در ظرف دیگری آرد سوخاری می ریزیم . رول ها رو اول در سفیده بعد آرد دوباره سفیده و باز آرد سوخاری ( یا کورن فلکس خوردشده) می چر خانیم و در روغن سرخ می کنیم.

 

رول مرغ و سبزیجات

 


انتهای پیام/8/