مجله اینترنتی چلچله - کد : 11969 |[1394-07-09 09:46:01]
»
»کیک باقلوای زعفرانی

طرز تهیه کیک باقلوا

چاپ این صفحه کیک باقلوای زعفرانی

 

 

دستورپخت کیک باقلوا:

تخم مرغ 4عدد ،

شکر1/2پيمانه،

روغن مایع1/2پيمانه،

هل 1 قاشق چای خوری،

گلاب2قاشق غذاخوری،

بکينگ پودر2قاشق چای خوری سر پر،

خلال پسته،بادام،پودر نارگیل به مقدار لازم،

ارد1/5پيمانه

 

طرز تهیه:

دستورکيک باقلوا تخم مرغ،شکر،روغن، باهم زن زده تا سفیدرنگ بشه،یک دانه از تخم مرغ ها رو برای روی کیک نگه دارید،

ارد را با بیکينگ پودر مخلوط و الک کنيدوبه مواد بالا اضافه کنيدودر قالب بریزید فر از قبل داغ کنید روی مواد را با زرده تخم مرغ می پوشانيم و خلال پسته، بادام،

می ریزیم،نکته،زعفران غلیظ شده و2 قاشق گلاب و زرده مخلوط و روی کیک ميماليم بعد خلال ها رو بریزید در فر 180درجه به مدت 30 دقیقه.

 

طرز تهیه کیک باقلوا

 

طرز تهیه کیک باقلوا

 

طرز تهیه کیک باقلوا

 

طرز شربت کیک باقلوا

شکر1ليوان+آب1لیوان+گلاب+زعفران غلیظ شده+هل ساييده شده را باهم مخلوط کرده و روی گاز می گذاريم تاغليط. شود بعد از. 30,دقیقه که کیک آماده شد روی کیک می ریزیم وبه مدت 10, دقيقه در فر قرار میدهیم تا به خورد کیک بره اگر دوست دارید به مدت 5,دقیقه گریل کنید بعد از اینکه کاملا خنک شد.برش بزنید .

 

طرز تهیه کیک باقلوا

 

نوش جان

 


انتهای پیام/8/