مجله اینترنتی چلچله - کد : 11976 |[1394-07-09 15:22:01]
»
»پیتزا گلدونی

طرز تهیه پیتزا گلدونی

چاپ این صفحه پیتزا گلدونی

 

خمیر پیتزا رو به شکل ریسمان باریک در میاریم.

لیوان استیل رو چرب میکنیم. کف لیوان یه تکه خمیر گرد اندازه قطر لیوان میذاریم.

بعد ریسمانهای خمیری رو دور تا دور لیوان مثل پیتزا قیفی میپیچیم.

بعد از پخته شدن و طلایی شدن و کمی خنک شدن، خمیر رو از لیوان جدا میکنیم.

به دلخواه داخلش رو با سالاد الویه یا هر چیز دیگه پر میکنیم.

من مایه گوشتی ریختم و روش پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم فر تا پنیر آب بشه.

بعد هم روش رو با هویج و خیار و به کمک خلال دندون تزیین کردم.

بهتره از خمیرهایی استفاده بشه که زیاد پف نکنن.

خمیرهایی که توشون تخم مرغ ندارن، کمتر پف میکنن و برای این کار، مناسب ترن. 

 

پیتزا گلدونی

 


انتهای پیام/8/