مجله اینترنتی چلچله - کد : 9469 |[1393-08-16 15:33:01]
»
»طرز تهیه پخت آش انار...
چاپ این صفحه طرز تهیه پخت آش انار...

 

 



مواد لازم:

 

• یک عدد چغندر

• یک لیوان و نیم برنج

• نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده

• نصف لیوان لپه

• انار، نعنا خشک و پیاز داغ به اندازه کافی


 

طرز تهیه:

 

1. چغندر را کوتراش (رنده) کرده می‌پزند .

2. گوشت کوبیده یا چرخ کرده را به صورت کوفته ریزه ( گلوله‌هایی به اندازه یک فندق) در می‌آورند.

3. برنج و کوفته ریزه و نعنا خشک و پیاز داغ را به چغندر در حال پختن اضافه می‌کنند.

4. وقتی که برنج پخته شد، آب انار به آن افزوده و می‌گذارند به خوبی بپزد. در صورتی که آب انار ترش باشد، یک یا دو استکان شکر به آن اضافه می‌کنند.

5. وقتی که آش به اندازه دلخواه سفت شد آن را در ظرف ریخته روی آن را با نعنا و پیاز داغ تزیین می‌کنند.

 

 

 

منبع: سر آشپز

 

 


انتهای پیام/19/

مطالب مشابه :

مطالب تصادفی :