مجله اینترنتی چلچله - کد : 9964 |[1393-10-09 19:11:01]
»
»کره بادام زمینی خانگی
  طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی
چاپ این صفحه کره بادام زمینی خانگی

 

آماده سازی: 5 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 20 دقیقه
 
مواد لازم :
 
عسل 1 تا 2 قاشق چایخوری
 
روغن بادام زمینی 2 قاشق چایخوری + مقدار لازم (یا روغن نباتی یا روغن کنجد)
 
نمک 1/4 تا 3/4 قاشق چایخوری
 
بادام زمینی 2 فنجان - 300 گرم (بی نمک، بدون پوست)
 
 
طرز تهیه: 
 
این دستور تهیه ی کره ی بادام زمینی خیلی ساده است. فقط به یک غذا ساز و 15 دقیقه وقت نیاز دارید. 
 
برای درست کردن کره ی بادام زمینی، بادام زمینی های بو داده را داخل کاسه ی یک غذا ساز بریزید. 1 دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید.
 
2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی نرم و براق به دست بیاید بزنید.
 
حالا به میزان دلخواه نمک و عسل اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.
 
ما معمولاً نصف قاشق چایخوری نمک و 1 و نیم قاشق چایخوری عسل می ریزیم که کره ی بادام زمینی را کمی شیرین می کند. غلظت را چک کنید.
 
ما دوست داریم 2 قاشق چایخوری روغن اضافه کنیم. مطابق نیاز روغن اضافه کنید. 
 
کره ی بادام زمینی را در ظرف محافظ غذا بریزید. در آن را ببندید و تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید. 
 
 
 
کره بادام زمینی خانگی
 
 

انتهای پیام/8/