مجله اینترنتی چلچله - کد : 10020 |[1393-10-15 14:15:01]
»انواع دسر
»بيسكوئيت نارگيلی با شكلات شيری

طرز تهیه بيسكوئيت نارگيلی با شكلات شيری

چاپ این صفحه بيسكوئيت نارگيلی با شكلات شيری

 

مواد مورد نياز:

شكلات 150 گرم
 
كره 125 گرم
 
شكر قهوه اي 4/1 پيمانه
 
آرد يك و نيم پيمانه
 
بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري
 
تخم مرغ 1 عدد
 
پودر نارگيل 2/1 پيمانه
 
پودر نارگيل اضافي 4/1 پيمانه
 
 
طرز تهيه:
 
شكلات، كره و شكر قهوه اي را در ظرفي ريخته و روي حرارت خيلي كم قرار دهيد تا مواد ذوب شود.
 
بعد از حدود 5 دقيقه، ظرف را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا خنك شود.
 
سپس تخم‌مرغ زده شده و پودر نارگيل را افزوده و هم بزنيد.
 
آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده به محتويات ظرف اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد تا مايه يكنواختي بدست آيد.
 
آنگاه درپوش روي ظرف گذاشته و مواد را حدود نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.
 
سپس با استفاده از يك قاشق چايخوري بصورت متوالي از مواد برداشته و آن را به شكل توپ درآوريد و در پودر نارگيل اضافي بغلتانيد.
 
توپ ها را در سيني فر با فاصله‌هاي 5 سانتي متري قرار داده و بعد در طبقه وسط فر با دماي 150 درجه سانتي گراد بگذاريد، تا نارگيل‌ها كمي تغيير رنگ دهد.
 
سپس سيني را از فر خارج كرده و بعد از گذشت 5 دقيقه شيريني‌ها را با جابه‌جا كردن از سيني جدا كنيد.
 
 

انتهای پیام/8/