مجله اینترنتی چلچله - کد : 10204 |[1393-11-01 14:27:01]
»انواع دسر
»دیگچه مشهدی یا رایس‌ ‏پودینگ

طرز تهیه دیگچه مشهدی یا رایس‌‏پودینگ

چاپ این صفحه دیگچه مشهدی یا رایس‌ ‏پودینگ

 

مواد لازم:

برنج: ۲ پیمانه

شیر: ۱.۵ لیتر

شکر: ۴ پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

زعفران: به میزان لازم

هل: نصف قاشق غذا خوری

کره :۷۵ گرم

.

طرز تهیه:

برنج را به مد ت ۲ ساعت خیس کرده و می‌‌‌‌‌‏گذاریم با حرارت کم تا بپزد. شیر را آرام آرام به آن اضافه می‌‌‌‌‌‏کنیم؛ سپس شکر و گلاب وکره را هم اضافه کرده، خوب هم می‌‌‌‌‌‌‏زنیم تا هم قوام بیاید وهم ته نگیرد.

 

در آخر هل را به مواد اضافه کرده و نصف مواد را بر می‌‌‌‌‌‏داریم و زعفران به آن اضافه می‌‌‌‌‌‏کنیم ومی‌‌‌‌‌‏گذاریم به مدت ۱ساعت با حرارت کم دم بکشد.

دقت کنید که هم مواد شیری وهم زعفرانی را جداگانه می‌‌‌‌‌‏گذاریم دم بکشد.

 

گدیگچه مشهدی یا رایس‌ ‏پودینگ

 

نکته:

مواد تقریبا به غلظت ماست چکیده باشد.

دیگچه مشهدی خیلی شبیه به «رایس پودینگ» که دسری هندی محسوب می‌‌‏شود است.

 

 


انتهای پیام/8/