مجله اینترنتی چلچله - کد : 11284 |[1394-04-05 06:10:01]
»
» طرز تهیه ی تورندو! غذایی شیک و راحت
چاپ این صفحه   طرز تهیه ی تورندو! غذایی شیک و راحت

 

 

 

مواد لازم :

 

 

فیله گوساله : 250 گرم

 

پیاز : یک عدد

 

سیر له شده : یك تا دو حبه

 

زرده تخم‌مرغ : دو عدد

 

ترخون و گشنیز خرد شده : سه تا چهار قاشق غذاخوری

 

سس گوجه‌فرنگی : نصف پیمانه

 

فلفل‌سیاه : یك قاشق چایخوری

 

سرکه : نصف پیمانه

 

كره آب شده : 100 گرم

 

روغن مایع : یك قاشق غذاخوری

 

قارچ : 100 گرم

 

نمك و فلفل : به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه :

 

گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید. پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سركه را با مقداری آب، سس گوجه ‌فرنگی و كمی نمك روی حرارت كم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود. سپس آن را بردارید تا خنك شود.

 

زرده تخم‌مرغ را با دو قاشق آب و كمی نمك هم بزنید و به روش بن ‌ماری داغ كنید. كره را كم‌كم اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مانند مایونز، غلیظ به دست آید

 

سپس ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه كرده و هم بزنید. روی گریل یا یك تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو ‌را در تابه یا گریل گرم بیندازید.

 

پس از دو، سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمك بپاشید و بردارید. تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانه‌ای كنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیب‌زمینی پخته یا سرخ كرده‌ روی میز بگذارید و سرو كنید.

 

نکته:

 

بن ماری : گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری میگویند .

 

مثال: محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم کردن غذاو حل کردن شکلات می باشد.

 

 

 

 

 


انتهای پیام/19/