مجله اینترنتی چلچله - کد : 11377 |[1394-04-17 15:24:01]
»مناسب ماه رمضان
»شیرینی ژله ای

شیرینی ژله ای - ویژه رمضان

چاپ این صفحه شیرینی ژله ای

 

 مواد لازم:

پودر ژله با رنگ و طعم دلخواه 1 بسته

 

آب گرم 1 و نیم لیوان

 

نشاسته ذرت 1/2 لیوان

 

آب سرد 1/4 لیوان

 

گلاب 1/4 لیوان

 

شکر 1 لیوان

 

خلال پسته یا بادوم به میزان لازم

 

 طرز تهیه:

 

پودر ژله رو با آب گرم مخلوط کنین و روی حرارت خیلی ملایم بذارین تا ذرات ژله کاملا حل بشه

 

بعد شکر رو اضافه کنین و همینطور به هم زدن ادامه بدین تا شکر هم حل بشه

 

مراقب باشین مایع بع جوش نیادا

 

نشاسته ذرت رو با آب سرد و گلاب مخلوط و یکدست بشه

 

بعد از حل شدن شکر مخلوط نشاسته رو آروم آروم بش اضافه کنین و هم بزنین

 

تا مواد غلیط بشن و اجازه بدین یکی دوتا جوش بزنه تا خامی نشاسته از بین بره

 

کف قالب پیرکس رو با سلفون بپوشونین و روی سلفون رو چرب کنین

 

سعی کنین قالب پیرکس سایز کوچیک باشه

 

مایه رو داخل ظرف بریز ین

و روشو خلال پسته بریزین و بذ ارین داخل یخچال برای 3 الی 4 ساعت

 

بعد ازینکه شیرینی خودشو گرفت و سفت شد با سلفون از داخل ظرف در بیارین و روی تخته کار بذارین

 

سلفون دورشو باز کنین

 

با چاقو شیرینی ها رو برش یزنین

 

و داخل ظرف سرو بچینین

 

میبینین چقدر زیبا شده و تنوع رنگی داره

 

چون این شیرینی خیلی زود آماده میشه شما برای تنوع رنگ بیشتر دستتون بازه

 

اگه طرف پیرکس سایز ریز یه دونه دارین و میخاین تعداد رنگهاتون بیشتر بشه بهتون پیشنهاد میکنم

 

بعد از گذشت یک ربع تا نیم ساعت که این شیرینی سفت میشه (اما قابل برش دادن نیست ) شیرینی رو با سلفون از ظرف در بیارین و زیرشو یه سینی یا طرف تخت بذارین و دوباره به یخچال برش گردونین و یه شیرینی با یه رنگ دیگه آماده کنین و به همین ترتیب ادامه بدین تا هر چند تعداد رنگ که خواستین داشته باشین

 

شیرینی ژله ای

 


انتهای پیام/8/