مجله اینترنتی چلچله - کد : 11389 |[1394-04-17 20:18:01]
»انواع دسر
»پودینگ گلاب و شیر

طرز تهیه پودینگ نشاسته

چاپ این صفحه پودینگ گلاب و شیر

 

مواد لازم:

آرد برنج - 125 گرم

نشاسته ذرت - 50 گرم

شير – یک و نیم ليتر

شکر - 350 گرم

گلاب - یک پیمانه

خلال پسته و گل سرخ - مقداري براي تزيين

طرز تهیه:

 آرد برنج و نشاسته ذرت را در ظرفي حاوي یک پیمانه آب ريخته و با همزن دستي، هم بزنيد تا آرد برنج و نشاسته ذرت کاملاً در آب حل شوند، سپس آن را از صافي رَد کنيد. شير را به‌همراه شکر در قابلمه‌اي ريخته و مخلوط کنيد، سپس آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر کاملاً ذوب شود.

محلول آرد را به قابلمه شير افزوده و مرتباً با همزن دستي، هم بزنيد تا يکدست شده و به غلظت ماست برسد، سپس گلاب را به آن بيفزاييد و به‌مدت چهار دقيقه هم بزنيد. پس از اين مدت، مايه پودينگ را از روي حرارت برداشته، در ظرف موردنظر بريزيد و به‌مدت چهار ساعت در يخچال قرار دهيد تا کاملاً خنک شود. پودينگ شير و گلاب را از يخچال خارج کرده، روي آن را با خلال پسته و گل سرخ تزيين و سرو کنيد.

 

پودینگ گلاب و شیر


انتهای پیام/8/