مجله اینترنتی چلچله - کد : 11415 |[1394-04-18 09:21:01]
»مناسب ماه رمضان
»رنگینک رولتی

 خوشمزه‌ترین شیرینی‌ رمضانی که برای مهمانی‌های رسمی، افطاری بسیار مناسبی است .

چاپ این صفحه رنگینک رولتی

 

مواد لازم: 

 

خرماي سياه : يك كيلو 

آرد گندم: حدود 1 پيمانه 

دارچين: يك قاشق سوپخوري 

روغن جامد : 2/1 پيمانه 

گردوي خرد شده :200 گرم 

پودر پسته يا نارگيل: مقداري براي تزئين

 

طرز تهیه:

 

ابتدا هسته خرما رو در مياريم و خرما رو چرخ مي كنيم. من با دست خرما رو له كردم . هم با هر وسيله اي مي تونيد خرما رو له كنيد .

اگه بخواهيد نرم تر شه و كار باهاش راحت تر شه مي تونيد يكم توي يه ظرف روي حرارت بذاريدش واگه بخواهيد خوشمزه تر شه روي حرارت يكم كره بهش اضافه كنيد . بعد خرما رو روي نايلوني كه يكم با روغن مايع چرب كرديم قرار مي ديم و با وردنه چرب شده به شكل مربع يا مستطيل بازش مي كنيم .

 

حالا آرد رو توي يه ظرف مي ريزيم و تفت مي ديم تا رنگش برگرده و كمي قهوهاي بشه.مثل حلوا بعد روغن رو بهش اضافه مي كنيم و مي ذاريم با روغن كمي بو بخوره و بوي خامي آرد از بين بره.بعد از روي حرارت بر مي داريم .و به دلخواه دارچين رو اضافه مي كنيم.كمي كه سرد شد اون رو روي خرما مي ريزيم و پهن مي كنيم .

بعد گردوي خرد شده رو روي حرارت كمي تفت مي ديم(مواظب باشيد نسوزه)و اون رو روي آرد مي پاشيم .

حالا به كمك نايلون خرما رو لوله مي كنيم.در هر مرحله با دست خرما رو خوب فشار بديد تا مواد به هم بچسبه، بعد نايلون رو دور خرما مي پيچيم و بافشار دست حالتش مي ديم.

بعد اون رو 2-3 ساعت توي يخچال مي ذاريم.تا سفت شه.از يخچال در مياريم و به قطر 2 سانت برش مي زنيم.

مي تونيم در پودر نارگيل يا پسته بغلتونيم .

 

رنگینک رولتی


انتهای پیام/8/

مطالب مشابه :

مطالب تصادفی :