مجله اینترنتی چلچله - کد : 11521 |[1394-04-24 18:26:01]
»انواع دسر
»دسر ویکتوریا

 اسم اين دسر در تركيه ويكتورياست.

چاپ این صفحه دسر ویکتوریا

 

 

مواد لازم:

شير ١ ليتر

آرد معمولى ٣ قاشق غذا خورى

زرده ى تخم مرغ ١ عدد

پودر نشاسته ى گندم ٢ قاشق غذا خورى

شكر ١ ليوان

وانيل ١ قاشق چايخورى

خامه ى فرم گرفته نصف ليوان

دانه هاى انار يا توت فرنگى يا موز به ميزان لازم

بسكويت پتى پور از نوع شكلاتى ٢ بسته

 

طرز تهيه:

شير، آرد، پودر نشاسته، شكر رو با هم مخلوط ميكنيم با همزن دستى ميزنيم تا گلوله هاى آرد باز شود.

روى حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا غليظ شود و ١ دقيقه بجوشد.

از روى حرارت برداريد. گرماى اوليه اش كه رفت زرده ى تخم مرغ رو جداگانه با چنگال بزنيد و از مواد دسر يك قاشق داخل زرده بريزيد و فورا هم بزنيد تا زرده پخته نشود

بعد زرده ى گرم شده رو داخل مواد بريزيد و همراه وانيل هم بزنيد.

در آخر كه ولرم شد خامه رو اضافه كنيد.

بسكويت ها رو داخل غذا ساز پودر كنيد.

و در ظرف مورد نظر مطابق عكس اول بسكويت بعد كرم و روى كرم ميوه رو بريزيد و لايه لايه اين كار رو تكرار كنيد.

 

دسر ویکتوریا

 

نوش جان

 


انتهای پیام/8/