مجله اینترنتی چلچله - کد : 6261 |[1393-01-17 10:50:01]
»
»طرز تهیه لوز نارگیل
 طرز تهیه لوز نارگیل
چاپ این صفحه طرز تهیه لوز نارگیل

مواد لازم:

پودر نارگیل 200 گرم (تقریباً دو و نیم پیمانه) 

پودر شکر 180 گرم (تقریباً یک و نیم پیمانه)

آبلیمو یک قطره

شیر عسل 1 قوطی

گلاب 1 قاشق غذاخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

پودر هل 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

پودر قند و آبلیمو را داخل یک کاسه بزرگ الک کنید.
پودر نارگیل را اضافه کنید. با قاشق هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
وانیل ، گلاب  و هل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
شیر عسل را اضافه کنید. کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شود.
کف قالب رو با کمی کره چرب کنید و نصف مخلوط را داخل ظرف باقلوا بریزید.
با پشت قاشق کاملاً صاف کنید. نصف دیگر مخلوط را با رنگ دلخواه(کاکائو) رنگ کنید.
روی مخلوط قبلی بریزید و کاملاً صاف کنید.
روی ظرف را بپوشونید و حد اقل 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملاً ببنده. (من یک شب تا صبح داخل یخچال گذاشتم)
برای بریدن، از چاقو لیزری استفاده کنید و به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و تزئین کنید.

 
طرز تهیه لوز نارگیل
 
 
نکته: در اصل این شیرینی را به شکل لوزی برش می دن ولی می تونید مربع برش بدید یا حتی قالب بزنید.

 
 

انتهای پیام/8/