مجله اینترنتی چلچله - کد : 6661 |[1393-02-20 16:24:01]
»
»کاپ کیک هویج و انبه و گردو

طرز تهیه کاپ کیک هویج و گردو و انبه

چاپ این صفحه کاپ کیک هویج و انبه و گردو

 
مواد لازم:


آرد 1 لیوان  . 

هویج رنده شده 1 لیوان  .

انبه خرد شده 1/2 لیوان  . 

گردو خرد شده 1/4 لیوان

تخم مرغ 2 عدد  .

شکر 1/2 لیوان  . 

شکر قهوه ای 1/4 لیوان  . 

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری  . 

جوش شیرین 3/4 قاشق چایخوری  . 

روغن مایع 1/2 لیوان



طرز تهیه کاپ کیک هویج و گردو و انبه:


فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ داخل کاسه ای شکر سفید ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ ها ، روغن ، پودر دارچین و کمی نمک بریزید و با همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند.

سپس آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کنید و همراه با گردوی خرد شده و هویج رنده شده به مواد دیگر اضافه نمایید ، با قاشق مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود سپس انبه های خرد شده را اضافه کنید ( دقت کنید انبه ها له نشوند ).

در ادامه:
داخل قالب کاپ کیک کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید ، قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد ( بسته به نوع فر دمای پخت ممکن است کمی بیشتر شود ) ، پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و برش بزنید و سرو کنید.
 


نکته ها :

میتوانید به جای شکر قهوه ای از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، میتوانید هم از انبه تازه و هم از انبه یخ زده استفاده کنید.
می توانید به جای جوش شیرین همان مقدار بیکینگ پودر اضافه کنید.


انتهای پیام/8/