مجله اینترنتی چلچله - کد : 7647 |[1393-03-30 11:10:01]
»مناسب ماه رمضان
»دسر خانگی با خرما

طرز تهیه دسر با خرما

چاپ این صفحه دسر خانگی با خرما

 



مواد لازم :

بسکوئیت نرم شده : ۲ و ۳/ ۱ لیوان


شیر عسل : ۴/ ۳ لیوان


خرما بدون هسته : ۱ و ۲/ ۱ لیوان


مغز گردو نرم شده : ۲/ ۱ لیوان


کره : ۲۰۰ گرم


شکلات مایع : مقداری برای تزئین.
 

 


طرز تهیه :

1 - خرما+شیرعسل+کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.


2 - مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.


3 - مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.


4 - بسکوئیت نرم شده+مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.


5 - مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.


6 - ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.


7 - روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.


8 - ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.

 

 

روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.


انتهای پیام/8/