مجله اینترنتی چلچله - کد : 8563 |[1393-06-10 10:55:01]
»
»طرز تهیه بال مرغ کبابی...

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

چاپ این صفحه طرز تهیه بال مرغ کبابی...

 

 

 

 


 

مواد لازم : برای ۲۴ نفر

 

بال مرغ ۱ کیلوو ۱۰۰ گرم

آرد ۱۱۰ گرم

نمک ۲ قاشق چای خوری

فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

کره بادام زمینی ۱/۴ فنجان

آب ۲ قاشق غذاخوری

سس تند ۲ قاشق چای خوری

شکر قهوه ای ۱٫۵ قاشق چای خوری

آبلیمو ۱٫۵ قاشق چای خوری

سس سویا ۱٫۵ قاشق چای خوری

پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری

 

 

 

  طرز تهیه بال مرغ کبابی :

 

بالهای مرغ را به سه بخش تکه کنید. ته بالها را دور بریزید. داخل یک نایلون پلاستیکی نمک، آرد، پاپریکا و فلفل را مخلوط کنید.

بالها را به آن اضافه کنید و بعد آن را تکان دهید تا بالها به آرد آغشته شوند. داخل یک قابلمه روغن را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

هر کدام از بالها را درون روغن به مدت ۶ الی ۸ دقیقه سوخاری کنید و بعد آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن برود و بعد آن ها را سرو کنید.

 

 

 

 

 


انتهای پیام/19/